BLEUE BAR BISTRO

Bij Bleue Bar Bistro serveren we de moderne, Franse keuken.
Herkenbare gerechten, eigentijds uitgevoerd.

Bleue is zowel gastronomisch als bistronomisch.
Bistrogerechten van klassiek tot modern, keuze uit een ruim assortiment wijnen
& een ongedwongen sfeer.

WIJN

Toen we in 2019 begonnen met Bleue, hadden we een wijnkaart met voornamelijk Franse wijnen.
Een toegankelijke wijnkaart met veel Franse klassiekers.
Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en is Bleue ondanks een tijd van stilstaan gegroeid.
We gaan voor meer diversiteit, meer keuze in druiven, terroirs en smaken.
Samen hebben we de mooiste wijnen voor u geselecteerd.
Gastronomisch en tegelijkertijd bistronomisch.

Bekijk onze wijnkaart

GEZELSCHAPPEN

Heeft u iets te vieren of zoekt u een locatie voor een zakelijk gezelschap?
Wij denken graag met u mee en maken een voorstel naar uw wens.
Bel of mail ons voor meer informatie en mogelijkheden.

Mail ons

INSTAGRAM

VACATURES

Sous-chef – fulltime
Je bent een belangrijke spil in ons team.
Je hebt, net als wij, een voorliefde voor gastro- en bistronomie, zet de creatieve lijnen mee uit wat betreft
het menu, beleid en de algehele richting van de keuken.
Je vervangt de Chef-kok bij afwezigheid en motiveert en inspireert je collega’s.
Ook draag je zorg voor het naleven van de hygiëneregels in en rond de keuken.

Wij voorzien in een passend loon bij deze functie, bieden een vierdaagse werkweek, normale werktijden,
kans tot bijscholing en ontwikkeling, denk hierbij aan Sociale Hygiëne, SVH leermeesterdiploma, etc.
Wij hebben vooral een mooie baan in de aanbieding bij de leukste bistro van Breda.

Mail je CV en motivatie naar info@bleuebarbistro.nl, t.a.v. Robert Oomen.
Of loop even binnen en dan drinken we een kop koffie.

Chef de Partie – fulltime
Ben jij de kok die er van houdt alles van amuse t/m dessert zelf te bereiden?
Denk je graag mee over het menu en passen de kernwoorden sociaal, gedreven en communicatief bij jou?
Dan bieden wij een levendige werkplek, een eerlijk loon en een flexibel rooster binnen een modern bedrijf met gevoel voor ambacht.

Mail je CV en motivatie naar info@bleuebarbistro.nl, t.a.v. Robert Oomen.
Of loop even binnen en dan drinken we een kop koffie.

Leerling zelfstandig werkend kok – BBL-opleiding
Op zoek naar een leerplaats voor komend schooljaar 2022-2023?
Wij zijn een erkend leerbedrijf.

CONTACT

Bleue Bar Bistro
Grote Markt 5
4811 XL Breda
076 201 5795
info@bleuebarbistro.nl

woensdag t/m maandag geopend vanaf 11.00 uur
dinsdag gesloten